Ernst

Terug naar de blueRing homepage
 

Muziek

Muziek is zonder twijfel mijn allergrootste passie. Ik speel al zeker 15 jaar trompet, en al bijna net zolang in het orkest Cornelis Galesloot.
Ik schrijf zelf ook muziek speciaal voor feestbands en blaaskapellen:
muziek

Programma's

Samen met Sieuwert heb ik behoorlijk wat afgeprogrammeerd. Maar ook zelf doe ik wel eens iets =)
programma's

Spellen

Programmeren is leuk, maar kost helaas bakken met tijd. Tijd die ik dus moet delen over een berg hobbies. Toch zie ik een enkele keer wel kans om ook wat leuks te doen...
spellen

 

Wie is Ernst?

Ik ben geboren op 15 augustus in 1979. En zoals het dan ook hoort een echt zomerkind. In de zomer vind je mij meer buiten dan binnen.

Sporten is dan ook mijn lust en mijn leven... ik skate en fiets (mountainbike en racefiets) meerdere malen per week, en verder kun je mij ook wekelijks tegen de muur zien opklauteren in de klimhal van Nieuwegein.

Toch is sport voor mij als hobby niet de #1. Dat is toch altijd geweest, en zal altijd blijven: de muziek. Dat is echt een passie waar je alles in kwijt kan =)

Mijn avonden breng ik zelden thuis of alleen door. Met vrienden gaan we regelmatig stappen, een bioscoopje pakken, of met z'n allen bordspel spelen.

In de winter, als het binnen gezelliger wordt dan buiten, dan ben ik ook veel bij m'n pc te vinden. Programmeren, webpagina's maken, en nog veel meer van dat soort suffe bezigheden. Als ik dat dan na een uurtje of wat weer zat ben, dan pak ik een lekker leesboek of ga wat oefenen op m'n trompet =D